התזונה היא הדבר הבסיסי במניעה ובטיפול בצלוליטיס. הוכח שאנשים חולים בצלוליטיס (צלוליט מוגדר כמחלה), ובעיקר נשים (93% מהנשים), סובלות מבעיות של אגירת נוזלים, ניקוז כושל של לימפות, משקל עודף, עצירות ותפקוד כבד בעייתי. הטבע (ואנחנו בעצמנו כמובן ע״י צריכת מזונות מסוימים) ובעיקר בחודשי הסתיו, מסייע כנגד תופעת הצלוליטיס על ידי אספקת מוצרים טבעיים של העונה בהם: ארטישוק, עלי סלק, סלרי, דלעת, עולש, בצל, לוף (פרסה), סלק, כרוב, גזר, מנדרינות, תפוזים, לימון, תפוחי עץ, אגסים, ענבים, וכל שאר הפירות והירקות שעוזרים כנגד הצלוליטיס. גם שתיית מים רבה (ליטר וחצי ביום), עוזרת לשמור על עור רך ומונעת צלוליט. מים ונוזלים עוזרים גם בשיפור מחזוריות הדם ובתפעול המערכת החיסונית.
מעוניינת לטפל בטקסטורת הגוף? סובלת ממרקם עור גבשושי ומבליטות באזורים שונים? העלמת צלוליט והצטברויות שומנים מתחת לעור הוא הליך שמבוצע ללא ניתוח וע״י מגוון מכשירים מתקדמים וחדשניים המבטיחים תוצאה מושלמת, התייעצי עם המומחים שלנו שידעו להתאים לך את המכשיר הטוב ביותר שיעזור לך להראות חטובה.
זה כבר מזמן לא סוד שעיקר המאמצים צריכים להיות מנותבים לכיוון המניעה. למרות שצלוליטיס פוגע כמעט בכולם, רצוי לעשות הכל על מנת לדחות את רוע הגזירה, למנוע לחלוטין זה כמעט בלתי אפשרי ותלוי בגנים של כל אחד ואחת. עובדה ידועה לכל היא שברגע שהצלוליטיס מגיע, מאוד קשה לטפל בו והתוצאות על אף שהן יחסית טובות הן לעולם לא מעלימות את הצלוליט עד הסוף ותמיד תמיד סימני המחלה נשארים. יש להקפיד כאמור על צריכה מספקת של פירות וירקות העונה, דגנים מלאים וקטניות תוך הפחתה ניכרת בצריכת מלח וסוכר. אפשר לעצור את התפתחות הצלוליטיס ולמנוע את התפשטותו אולם צריך להיעזר בסבלנות רבה. אין פתרונות קסם, הפחתת הצלוליטיס הוא תהליך איטי, קשה, וכרוך בויתורים רבים על הרגלים יחד עם הוצאת כספים לא מועטה. למנוע את הצלוליטיס הרבה יותר קל ולכן חשוב להקפיד במיוחד על תזונה נאותה והתנהגות דינאמית המשלבת ספורט.